Politica de retur si livrare

Pentru produsele vandute de TRAILERS TO BE SRL, care fac parte din categoria Remorci livrea se face prin transport individual sau grupaj, taxa de livrare este diferita in fiecare judet in functie de distanta fata de centrul de expeditii din Chiajna Ifov ,alege Judetul in care se face livrarea. Taxa de livrare remorci se va aplica in functie de distanta parcursa. Disponibilitatea produsului se comunica telefonic sau prin e-mail după plasarea comenzii.

Livrarea in showroom  se face gratuit !

Daca produsele pe care le-ai comandat sunt pe stoc in showroom , poti ridica comanda imediat. Daca produsele nu sunt pe stoc in showroom-ul pe care l-ai selectat cand ai inregistrat comanda, te vom anunta prin e-mail, SMS sau telefonic cand acestea vor ajunge in showroom ca sa poti veni sa le ridici, termenul de livrare pentru produsele care nu se afla in stoc poate fi de 30 zile. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 4 zile lucratoare (cu tot cu ziua in care primesti notificarea de ridicare).

Daca ai platit deja comanda inainte sa vii sa o ridici (cu cardul online, in rate, ordin de plata), te rugam sa vi cu actul de identitate la tine, ca sa iti putem inmana produsele.

ELIGIBILITATE RETURNARE SI INLOCUIRE PRODUSE
Produsele care fac obiectul comenzilor incheiate online, pot fi returnate, fara invocarea vreunui motiv intr-un termen de 14 zile de la data primirii acestora; inainte de expirarea perioadei de retragere, consumatorul are dreptul de a se retrage din prezentul contract, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere si fara a suporta alte costuri decat cele prevazute la art.13 alin.(3) si art.14 din O.U.G Nr.34/2014, in termen de 14 zile calendaristice incepand de la ziua in care intra in posesia fizica a produsului.

In cazul persoanelor juridice (acestea nu au calitate de consumator) ne rezervam dreptul de a accepta returul produselor si constituirea contravalorii acestora ca avans marfa pentru comenzi viitoare sau de a nu da curs solicitarii de retur.

. Produsele pot fi returnate doar daca etichetele de fabrica sunt prezente si starea de gata de vanzare produsului a fost mentinuta, pentru indeplinirea obiectivelor de la art. 14 produsele se returneaza doar in ambalajul original.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat;

Pentru returnarea produselor clientii trebuie sa trimita o copie a dovezii de cumparare si primire a produsului returnat.

Consumatorul este responsabil doar in ceea ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii acestora, conform art. 14, alin. 3 din OUG 34/2014.

Returnarea sumelor de bani se face in termen de maxim 30 de zile de la confirmarea primirii produsului prin transfer intr-un cont bancar valid (in lei) deschis pe numele titularului de factura.